Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh malého hrdiny Bridgera Walkera a jeho mladší sestřičky dojal v létě svět a zaujal nejednu známou osobnost. Chlapec se postavil mezi sestru a zuřivého psa, který mu způsobil vážná poranění na hlavě a v obličeji. Měl 90 stehů a pobyl si nějakou dobu v nemocnici. Jeho rodiče se nyní se světem podělili o to, jak se malému hrdinovi daří půl roku po incidentu.

Díky zkušenému týmu dermatologů se jeho jizvy dobře hojí. Doposud absolvoval dva lasery a výsledky jsou více než uspokojivé.

Bridgerovy jizvy se hojí dobře.

„Jednou za čas narazíme na pacienta, který toho udělal víc, než kdy můžeme udělat pro něj,“ nechal se slyšet Dr. Bhanusali, který měl chlapce v péči, v rozhovoru pro Daily Mail. „Bridger mě inspiroval v době, kdy se svět ponořil do negativity. Je ztělesněním dobra a představuje naději. Bylo mi ctí pokusit se mu pomoci,“ uvedl.

Bridgerův příběh zaujal tisíce lidí, když se o něj jeho teta Nikki podělila, včetně filmových hrdinů té nejvyšší kategorie, legendárních Avengers, Marka Ruffala, Chrise Evanse, Chrise Hemswortha, Toma Hollanda a dalších.

Evans dokonce chlapci osobně zavolal, aby mu oznámil, že mu posílá štít Kapitána Ameriky, prvního z Avengerů, jenž je Bridgerovým idolem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám