Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letos se zahraničním celebritám nevyhýbaly trapasy, ba co víc, rok 2011 byl na nepříjemnosti, které by známé osobnosti nejraději vymazaly z paměti, poměrně bohatý. Podívejte se, co se podařilo paparazzi zvěčnit na jejich fotoaparáty...

Ať už šlo o neúmyslné ukázání intimnějších partií těla, motání se v podroušeném stavu či o pořádně pády, letos se jim neubránily ani ty největší hvězdy hereckého i pěveckého nebe. Poprsí nerady odhalily například zpěvačky Lady Gaga (38), Jennifer Lopez (54), Nicki Minaj (27) či herečky Lindsay Lohan (37) s Millou Jovovich (35) či topmodelky Naomi Campbell (41) a Kate Moss (50).

Lady Gaga přitom nezůstala pouze u odhalených ňader, ale rovněž ukázala i svůj klín, když si pod úzké červené šaty s vysokým rozparkem zapomněla vzít kalhotky. Nepříliš lichotivé pak byly i snímky americké zpěvačky Aubrey O’Day (27), která si nechala titěrné kalhotky s třásněmi spadnout příliš nízko.

Poněkud komičtější se pak zdály trapasy mužů, a to neobvyklý pád amerického režiséra Quentina Tarantina (48), který připomínal film Matrix nebo ‚ucvrknutí‘ do kalhot herce Liama Neesona (59).

Pod obraz se pak také zřídilo několik celebrit. Nechyběly mezi nimi herečky Sienna Miller (29) nebo Gwyneth Paltrow (39), zpěvačka Sonique (43), švédská pornostar Puma Swede (35) ukazující ňadra či Lindsay Lohan, která se dokonce v alkoholovém opojení líbala se svou matkou! A to rozhodně nebylo z letošních trapasů vše, mrkněte do fotogalerie...

Reklama

Další články

Načítám