Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista soutěže Muž roku 2019, fitness kouč a youtuber Jan Liška měl v úterý odpoledne autonehodu. Jeho černý Ford Mustang je po nárazu na odpis, jak řekl Super.cz. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

K havárce došlo podle informací webu Aktu.cz v pražských Holešovicích, v Argentinské ulici.

„Bylo minus jedna, dostal jsem smyk na zmrzlé vozovce. Vlastně si ani nepamatuju, jak se to stalo, a byl jsem v protisměru. Divím se, že se mi nic nestalo, a když přišla policie, všichni mi říkali, že jsem se podruhé narodil. 12. ledna teda budu slavit druhé narozeniny v roce,“ řekl Super.cz Liška.

Jan Liška mezi finalisty Muže roku

„Všude kolem mě létaly zrezivělé trubky. Bál jsem se, zda se něco nestalo řidiči auta, do kterého jsem ťuknul, ale ten je chválabohu taky v pořádku. Nikdy bych si to neodpustil,“ uvedl.

Nehodu odneslo jeho auto. „Už jsme v pořádku doma, vyzvedl mě kamarád s přítelkyní, auto jsme nechali odtáhnout. Je úplně na odpis,“ dodal řidič.

Liška se v roce 2019 zúčastnil populární soutěže Muž roku. Je fitness trenérem, trenérem kulturistiky a kondičního posilování. Věnuje se i online koučingu, na youtube natáčí lifestylová a fitness videa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám