Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lizzo (35) je prostorově výraznou dámou, která se za své oblé křivky nestydí. Držitelka tří cen Grammy je naopak hrdě vystavuje na odiv. A to přesto, že ne vždy je na ni pěkný pohled.

Těžkotonážní zpěvačka beze studu pózuje v prádle i plavkách a hrdě vystavuje na odiv pneumatiky tuku i své obří pozadí. Lizzo se prý má ráda taková, jaká je, a své tělo miluje. A to se prý pokoušela svůj organismus detoxikovat. Ani změna jídelníčku ale nepřinesla kýžený efekt, a tak zpěvačka váhu neřeší.

„Detoxikovala jsem svoje tělo a jsem pořád tlustá. Miluju svoje tělo a jsem stále tlustá. Jsem krásná a stále tlustá. Tyhle věci nefungují jen každá zvlášť. Pro lidi, kteří ke mně vzhlížejí, prosím nehladovte. Já sama jsem se nesnažila hladovět. Jedla jsem hodně zeleniny, pila vodu, jedla ovoce a proteiny a byla hodně na sluníčku, prozradila svůj recept na krásu ve svém podání Lizzo.

Do té se často pouštějí i výživoví odborníci. Tím, že Lizzo své tělo považuje za krásné a hrdě ho vystavuje, prý podporuje morbidní obezitu. Fitness trenérka Jillian Michaels se například vyjádřila, že bychom měli oslavovat její hudbu, a ne její tělo.

Prostorově výrazná zpěvačka reagovala po svém. Zveřejnila další foto své mohutné postavy. Jak se loni svlékala a vystavovala na odiv své tělo, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám