Hlavní obsah
Článek

Jen co Nova oznámila konec Ordinace v růžové zahradě, začali se diváci pídit po tom, co populární seriál na obrazovkách nahradí. Televize se rozhodla opět vsadit na lékařské prostředí a od 26. ledna uvede novinku Anatomie života.

Ústředními postavami budou čtyři ženy, sestřičky na traumatologii, a děj se tak bude točit kolem jejich životních příběhů. V hlavních rolích se představí Jitka Schneiderová (51), Ester Geislerová, Martina Preissová a Barbora Černá, ve vedlejších pak Aňa Geislerová (47), Karel Heřmánek ml., Jiří Štrébl nebo Ondřej Veselý.

„Vrchní sestra Helena, kterou hraju, má velmi komplikovaný osobní příběh. Její manžel je totiž už téměř dva roky v kómatu, a to velmi ovlivňuje život jí i její dvacetileté dceři,“ říká o nové roli Jitka Schneiderová.

„Jana se vrací po několika letech z mateřské dovolené. Řeší v sobě ale vnitřní touhu jít za svým snem – stát se doktorkou. Její manžel by však chtěl třetí dítě,“ říká k další hlavní roli Ester Geislerová. „V době, když jsem studovala AVU, jsem v sobě i já hledala harmonii mezi dětmi, rodinou a časem na umění a studium. Tohle neustálé mateřské vyvažování máme s Janou společné,“ dodala Ester.

Na Slovensku seriál běží pod názvem Sestričky. U nás ale už na obrazovkách jedny jsou, konkurenční Prima vysílá Sestřičky Modrý kód.

Reklama

Další články

Načítám