Hlavní obsah
Článek

Britská moderátorka Davina McCall poskytla rozhovor, ve kterém se zmínila i o tom, jak změnila přístup ke svému zdravému životnímu stylu.

Pro britskou verzi časopisu Women’s Health uvedla, že dříve si spojovala zdravý životní styl jen s tím, aby vypadala dobře v bikinách, ale nyní má ke všemu jiný postoj.

„Dříve se za mým ‚udržuji se v kondici‘ skrývalo jediné, a to abych byla pěkně sexy v bikinách. Dnes už je to pro mě jen o tom, abych si prodloužila život a ve svém těle se cítila tak dobře, že zvládnu veškeré životní nástrahy,“ uvedla Davina.

„O zdravém životním stylu a fitness už toho bylo řečeno mnoho, ale obzvlášť v minulém roce to bylo důležité pro naše psychické zdraví. Nedávno jsem cvičila až v půl desáté večer, protože se snažím vtěsnat pohyb a vlastní cíle i do režimu, kdy doma musím uklízet, prát spousty prádla a vařit,“ sdělila třiapadesátiletá McCall, která v bikinách opravdu stále skvěle vypadá a na své postavě denně pracuje.

Davina McCall se jako moderátorka v televizi nejvíce prosadila během sérií Big Brothera. Tento pořad moderovala po dobu deseti let. Nyní je porotkyní v pořadu The Masked Singer, který v Česku běžel pod názvem Zlatá maska.

Reklama

Další články

Načítám