Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen skvělý herec, ale také expert na motivační projevy. Sir Anthony Hopkins (82) se skrze sociální sítě vyjádřil ke svému úspěšnému výročí střízlivosti a popřál mnoho sil všem mladším ročníkům.

„Nový rok přichází a za sebou máme těžký rok plný ztrát a smutku pro mnoho a mnoho lidí. Zároveň je dnešek výjimečný pro mě, protože přesně v tento den jsem před 45 lety prozřel. Řítil jsem se do záhuby a upíjel se k smrti,“ svěřil se svým fanouškům Hopkins. „V hlavě se mi ozval hlásek, který se mě zeptal: Chceš žít, nebo zemřít? A já odpověděl, že chci žít. V tu chvíli přišla úleva a můj život se stal najednou úžasným,“ uvedl herec.

Střízlivá cesta pro něj nebyla vždy jednoduchá, sám uvedl, že byly momenty, kdy o všem pochyboval, ale je rád, že nepolevil. Svůj život bez alkoholu začal v roce 1975, když mu bylo 38 let.

„Dnešek je zítřek, o který jste se včera tak báli. Vy mladí, nevzdávejte to, držte se a bojujte. Buďte odvážní a mocné síly vám přijdou na pomoc, mě celou dobu udržovaly při životě,“ promluvil do duše svým sledujícím Hopkins a popřál jim šťastný nový rok 2021. Sám bude 31. prosince slavit 83. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám