Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože je Jaro Slávik (49) přes celý rok velmi zaměstnaný, nemá na svou rodinu moc času. O to víc se ale těší na Vánoce, které si hodlá užít se vším všudy. „Nikdy jsem neměl čas se na ně připravit. Já ty Vánoce vnímám až pár dní před Štědrým večerem a o to víc si jich vážím. Miluju je až neskutečně sentimentálně. Je to můj nejoblíbenější svátek v roce,“ přiznal Jaro Super.cz.

Slávik nedávno v klubu Hard Rock Café, kam dorazil v doprovodu své krásné manželky, pokřtil svou novou knihu Nejde o talent. „Talent je samozřejmě důležitý, je to základ, ale potom je potřeba mít tu vnitřní morálku, sílu a chuť pracovat,“ vysvětlil.

Po celoročním shonu už se těší, až si o svátcích odpočine. „Už se moc těším, až budu se synem u klavíru zpívat písničky, i když zpívám úplně strašně. Těším se, až budu manželce pomáhat s vánoční tabulí, až budeme pouštět lodičky ze skořápek ořechů. Miluju to kouzlo Vánoc.“

S dárky to má Jaro jednoduché, tím největším je prý pro rodinu on sám. „Samozřejmě jim něco koupím, abych je potěšil, ale Vánoce nevnímám přes dárky. Pro moje blízké je největším dárkem má přítomnost,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám