Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé po letech nestráví zpěvačka Natálie Grossová (21) vánoční svátky s maminku a sestrou Denisou u moře. Jezdívaly na Floridu, loni byly v Dubaji. "Nechceme zbytečně riskovat, když to není nutné. Ale i v Česku je krásně, jednou to v Praze vydržíme a těším se na první sníh," řekla Super.cz.

Natálku jsme potkali zřejmě při poslední příležitosti, kdy si letos mohla zazpívat. I když jen na balkoně v Michli, kde uspořádal akci Zpívání z balkonu zpěvák Martin France. "Jsem ráda za každou příležitost si zazpívat a setkat se s dalšími umělci," míní.

Doprovázel ji i přítel Daniel Matoušek, pro něhož se jí prý docela těžko sháněl vánoční dárek. "Já se v mužích ještě moc nevyznám, tak jsem se radila s maminkou a sestrou," svěřila. Společně ale na Štědrý den nebudou. "Každý budeme se svojí rodinkou, já s maminkou a sestrou. Uvidíme se až pak," upřesnila.

Dárky vůbec nakupovala na poslední chvíli, protože když se otevřely obchody, zároveň mohla jít jako studentka maturitního ročníku do školy. "A na konzervatoři jsme začínali ráno a končili v šest večer, kdy už se pomalu zavíralo," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám