Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco loňské svátky trávila v teple u krbu, letos se hodlá prohřát ještě víc. Bára Mottlová již před měsícem trávila dovolenou u moře v Egyptě. Tam se rozhodla, že i na Vánoce bude raději v zahraničí než doma.

„Ta česká covid zima je tak něco strašného, tady se taky dodržují nějaká opatření, ale cítím se naprosto svobodně. Najím se v restauraci, užiji si večerní program, žádné zafuněné roušky. Přemýšlím, že takhle strávím i vánoční svátky a Nový rok,“ svěřila se Super.cz Bára. Pro Vánoce na písku místo sněhu se nakonec opravdu rozhodla. Před tím si ale ještě dopřála focení, při kterém nazdobený stromeček a krb nemohly chybět.

A nutno říct, že modelka a herečka je na fotkách opět neuvěřitelně sexy. Ať už má na sobě šaty v typické vánoční červené barvě, nebo rozkošné lila šatičky, dokazuje tato Playmate, že ženskými křivkami opravdu vládne. Spolupráci s fotografkou Markétou Charvátovou si Bára užívala o to víc, když typickou vánoční atmosféru letos oželí a bude chytat bronz u moře.

Reklama

Další články

Načítám