Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní moderátorka Inna Puhajková (38) a fotbalista Petr Tlustý se rozešli. Po pěti letech vztahu a dvou letech společného bydlení se rozhodli jít každý svou vlastní cestou. "Ano, rozešli jsme se. Více se k tomu v tuto chvíli nechci vyjadřovat," řekla Super.cz Puhajková.

Ještě letos v únoru spolu pár zářil na plese v Rudolfinu. Na otázky ohledně svatby ale už tehdy odpovídala vyhýbavě. „My to nijak neřešíme. Necháváme to volně plynout. Už mám za sebou asi stavy, kdy jsem snila o svatbě. Teď už na tom ani nelpím,“ říkala tenkrát moderátorka, jejímuž partnerovi to na plese ve smokingu moc slušelo.

A Inna nijak nežárlila. „Moc to neprožívám. Je to lepší varianta než mít vedle sebe nějakého Quasimoda,“ usmívala se kráska, která dřív chodila také s Jaromírem Jágrem (52). Podle Expresu už by Puhajková měla mít za Petra Tlustého náhradu, a tak mají případní nápadníci smůlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám