Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) se modlí za svoji maminku Miladu. Za sebou má náročnou léčbu rakoviny. Nyní se bude čekat na výsledky. Jasno by mělo být v lednu. "Je po ozařování, na větší kontrolu půjde v lednu, kdy budou i veškeré výsledky," řekla Super.cz Kerndlová.

"Je to bojovnice, ona nic nevzdá. Jsme na dobré cestě," dodala zpěvačka, která se již těší na svátky s rodinou. Maminka je pro ni velkou hrdinkou.

„Jsi pro mě inspirací, jsi neuvěřitelně silná, odhodlaná, chceš se prát, a i teď se umíš smát a zůstáváš v pozitivní náladě. I když ti „Ona“ připravila zcela nová překvapení, pro nás všechny až neznámá, vím, že ty nikdy nic nevzdáváš, nikdy neustoupíš a budeš bojovat jako nikdo, koho znám!“ nechala se nedávno slyšet zpěvačka.

Maminka Terezy Kerndlové letos bojovala s rakovinou podruhé. Před šestnácti lety překonala rakovinu prsu. Nyní nemoc bohužel udeřila znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám