Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Syslová Super.cz svěřila, že vánoční tradice začala dodržovat až s narozením dnes jich čtrnáctiletého vnuka. Do té doby Vánoce vynechávala úplně.

„Bylo období v mém životě, že jsem Vánoce vůbec neslavila, úplně jsem je zrušila. Jezdila jsem na hory, toulala se po sněhu a místo kapra jsem měla turistický salám a chleba. Vůbec mi to nevadilo,“ překvapila oblíbená herečka.

Veškeré přípravy nechává na své rodině a užívá si komfort, že nemusí nic dělat. „Jezdím na Vánoce k dětem, takže přijdu už ke všemu připravenému,“ usmívá se.

Dana Syslová je už neodmyslitelně spjatá v roli Amálky s hercem Rudolfem Hrušínským ml., se kterým v Ulici hraje pár. Nyní ale přijala nabídku nové role v seriálu Sestřičky Modrý kód, kde hraje nejlepší kamarádku kriminalistky v důchodu v podání Daniely Kolářové.

„Já jsem toho v té době měla v Ulici docela málo, takže jsem přijala tuhle roli. A ta moje role Jaruš je taková svérázná hezká postavička, takže se mi docela líbí,“ říká Dana Syslová.

Herečka je velkou životní bojovnicí. V roce 1992 ji navždy opustil manžel Vlastimil Hašek, který prodělal infarkt. Otcův odchod zacloumal s hereččiným synem Jirkou, který poté ve svých 25 letech spáchal sebevraždu. Další rána osudu přišla v roce 2006, kdy herečce lékaři diagnostikovali rakovinu. I s tím se ale vždy usměvavá Dana Syslová zvládla vypořádat a dívá se na svět optimisticky. Radost jí dělá druhý syn, vnuk, ale také její věrná čtyřnohá psí parťačka, která ji doprovází i do ateliérů na natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám