Hlavní obsah
Článek

Hvězda českých filmů a komedií 80. let, herečka Daniela Kolářová, se v seriálech dlouho neobjevila. Nabídka role kriminalistky ji ale natolik oslovila, že se po letech rozhodla vrátit na televizní obrazovky. Super.cz prozradila, jak se jí postava vyšetřovatelky v důchodu líbí.

„Ta postava mě zaujala, protože jsem si říkala, že je to takový zajímavý obor, o kterém víme strašně málo, takže se něco dozvíme,“ řekla Super.cz herečka, kterou mohou diváci nyní pravidelně vídat v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Musela v rámci role podstoupit speciální výcvik nebo se naučit střílet ze zbraně? „Bohužel ne, ale pořád čekám, že se něco takového může přihodit,“ krčila rameny hvězda filmů Na samotě u lesa, Léto s kovbojem nebo seriálu Nemocnice na kraji města.

Daniela Kolářová se stejně jako všichni ostatní těší na vánoční relax a svátky strávené s rodinou. Její štědrovečerní tabule bude mít tradiční chody jako rybí polévku, kapra a bramborový salát. Jako předkrm podává chřest s majonézou. A čím oblíbená herečka potěší pod stromečkem své blízké? „Nejradši kupuju knihy,“ svěřila na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám