Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) je jako proutek. Za dva měsíce zhubla o další konfekční velikost. "Pustila jsem se pořádně do cvičení. Chodím čtyřikrát týdně běhat na pás a k tomu mám ještě dvakrát týdně hodiny power plate," vypočítala Kostková.

"Cítím, že se mi hodně posílily vnitřní svaly, hlavně pánevního dna," vysvětlila herečka. "Postavu určitě nemám zadarmo. Hodně si hlídám i jídlo. Není to zase takové trápení. Přijde mi kontraproduktivní, abych makala ve fitku a pak si to zkazila tím, že se budu cpát," upřesnila Tereza.

Uzdu si nehodlá popustit ani o Vánocích. "Ne, že bych nic neochutnala, ale nehodlám začít se cvičením zase od nuly. Naopak chci na začátku ledna, kdy nemám žádné jiné závazky a ještě mi nezačne ani natáčení Cest domů, ještě přitvrdit," plánuje.

Už teď pomalu odkládá oblečení velikosti osmatřicet a začíná nosit šestatřicítku. "Při mé výšce 169 centimetrů je to myslím ideální," míní půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám