Hlavní obsah
Článek

Svatbu kvůli pandemii koronaviru raději přesunuli ze září 2021 až na rok 2022, ale právnické náležitosti už podle všeho vyřizují dopředu.

Svatba Brooklyna Beckhama (25) a Nicoly Peltz bude jistě událostí, kde nebudou chybět ani členové královské rodiny, jen její termín je zatím neznámý. Co už ovšem budoucí manželé podle všeho stihli udělat, je podpis předmanželské smlouvy.

Bohatství rodiny Beckhamů se vyčísluje zhruba na 335 miliónů liber (9,8 miliardy korun), přičemž majetek otce Nicoly činí 1,1 miliardy liber (32 miliard korun).

Nejmenovaný zdroj prozradil deníku The Sun, že v USA je předmanželská smlouva běžnou věcí, a navíc s ní oba partneři souhlasí. „Rozhodnutí Brooklyna a Nicoly mít vše právnicky podložené bylo společné. Brooklyn už zažil momenty, kdy se dívky snažily získat jeho příjmení, a tak je rád, že Nicola miluje jeho samotného, a nejen čím je. Samozřejmě je tu taky fakt, že ona žádné peníze nepotřebuje, protože má vlastní úspěšnou kariéru.“

Šaty pro Nicolu by měla navrhnout sama Victoria Beckham (49). Budoucí nevěsta si nedávno nechala vytetovat jméno svého vyvoleného, a zda budou šaty odhalené tak, aby bylo vidět, na to si ještě budeme muset počkat. Ženich má jméno své lásky vytetované na krku a k tomu i podobiznu jejích očí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám