Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Kačerová vešla ve známost jako poslední přítelkyně zesnulého DJe a producenta Aviciiho. Krásku si teď do svého videoklipu k písni Jako včera pozval kladenský zpěvák a kytarista Jary Tauber. Kačerová žije a pracuje převážně v USA, ale kvůli koronavirové pandemii strávila delší čas v České republice.

"S Terezou mě seznámil můj dlouholetý kamarád, který je jejím bratrancem. Tereza má dobře rozjetou kariéru v USA, ale letos strávila poměrně dlouhou dobu doma v Čechách, takže mě napadlo, že bych jí mohl nabídnout spolupráci. O to větší jsem měl radost, že neváhala a na moji nabídku s radostí kývla," řekl Super.cz Jary.

Účinkování ve videoklipu nebylo pro Terezu žádnou novinkou, již v minulosti si zahrála hlavní roli v klipu k písni Maps americké poprockové kapely Maroon 5.

Skladba Jako včera vznikla podle Jaryho velice spontánně. "Začal jsem hrát ve studiu úvodní kytarový riff a do toho si broukal. Nahráli jsme kytary a na těch začali stavět celou písničku. Poté jsem nazpíval melodickou linku a vzal píseň na otextování Abdemu," dodal zpěvák.

Celé natáčení videoklipu se vešlo do jednoho jediného dne. Natáčelo se v lokalitách Prahy a Kladna. Postprodukce pak zabrala několik týdnů, protože Jary je perfekcionista a chtěl být s každým záběrem spokojený.

Rapper Abde nahrává svoji hudbu ve stejném studiu jako Jary, takže bylo otázkou času, kdy se tito dva umělci dají dohromady. "Texty pro Jaryho se mi skládají téměř samy. Tenhle song se mi líbil a přišlo mi, že by tam mohla sedět i rapová část. Jsem moc rád, že jsem do něj přispěl i svou slokou,” doplnil ke spolupráci Abde.

Reklama

Další články

Načítám