Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2003 Lucie Váchová je v pátém měsíci těhotenství a kariéry modelky se stále nevzdává. I s rostoucím bříškem se nebojí předvádět na módní přehlídce spodní prádlo. S kalhotkami problém na módní show pořádané v rámci křtu kalendáře Hanyy Svobodové neměla, jen si od produkce vyžádala místo klasických podprsenek nátělníky.

Lucie v pátém těhotenství zatím vůbec nepřibírá na váze. V pohodě tak své štíhlé nožky a roztomilé rostoucí bříško může dál vystavovat. "Stále nemám ani kilo nahoře. V prvním trimestru mi bylo šíleně zle, takže zatím mám větší jen bříško a prsa," řekla Super.cz Váchová.

Do modelingového důchodu se zatím manželka jachtaře Davida Křížka nechystá. "Pár dnů už cítím pohyby. Když jsem to zažila poprvé, uronila jsem i slzičku. Zatím ale pracuji dál . Až se dítě narodí, tak to s prací nebudu přehánět a užiju si mateřství. Rodičovský příspěvek mi ale vydrží tak na týden, nikdy jsem si totiž neplatila nemocenskou, takže pracovat budu muset," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám