Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Václav Knop (71) se ani v době covidové nenudí. Když zrovna nenatáčí seriál Slunečná, kde hraje nevrlého doktora Zdeňka Vacka, tak na chalupě ve svém studiu nahrává audioknihy.

Když má práci za sebou, vyrazí na zahradu a nově se pustil i do kutění. Má k tomu toho nejlepšího učitele – jeho soused je totiž kutil Pavel Zeman z Receptáře.

Když tedy dumal nad tím, jak jednoduše louskat ořechy originálním louskáčkem, soused mu rád pomohl. A Knop se u toho ani nezranil. „Sice jsem musel přiložit trošku ruku k dílu, ale výsledek stojí za to,“ pochvaloval si Václav Knop výsledek svého snažení v truhlárně. Jak mu to šlo, se podívejte ve videu.

Václav Knop je divákům znám nejen nově jako kutil, ale také coby nerudný tělocvikář z dnes už legendárního seriálu Hospoda. „Domácí Jonáš, to je takový vzteklý dědek, stejně jako můj nynější Vacek ve Slunečné. Jonášův charakter mi nevadil a moc dobře se mi hrál. Sžil jsem se s ním tak, že mi ho bylo líto,“ prozradil Václav Knop, jemuž role sedla jako ulitá. A kdyby snad kvůli covidu neměl do čeho píchnout, v truhlářské dílně svého souseda má vždy dveře otevřené.

Související témata:
Pavel Zeman

Reklama

Další články

Načítám