Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Praha bez turistů je skutečnou noční můrou pro majitele obchodů, poskytovatele služeb a restauratéry. Filmaři a fotografové ale kulisu vylidněného města hojně využívají.

Fotograf Filip Matušinský zde nedávno nafotil kalendář s motorkou Jawa v hlavní roli. Na mašinách se přitom předváděly modelky Gabriela Gášpárová (23) a Kateřina Lišková ve stylových retro šatičkách. Krásky pózovaly před Bránou gigantů u Pražského hradu, v blízkosti Rudolfina, či na nábřeží u Karlova mostu. Nikde v záběru nespatříte ani živáčka.

O kalendář projevili zájem také v Indii, kde Jawa poskytla licenci pro použití loga a názvu české značky. „Je to skvělé, nic takového by mě ani nenapadlo. Ale je fakt, že ta motorka je úžasná. A ve spojení s retro outfity a úžasnou scenérií Prahy se vlastně ani nedivím, že fotky vyvolaly takový ohlas,“ vysvětluje se Dívka roku 2016 Gášpárová. „Třeba pak dostaneme z Indie další práci,“ směje se Lišková, která je navíc nadšenou motorkářkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám