Hlavní obsah
Článek

Kvůli pozitivnímu testu na nemoc covid-19 je Alena Šeredová (45) už dva týdny v karanténě. Modelka a herečka má dlouhou chvíli, a tak vyzvala své fanoušky na sociální síti Instagram, aby se jí ptali na to, co je zajímá. Mezi dotazy v italštině přišly i nějaké české.

Její fanoušci se jí ptali na oblíbenou barvu, jak prožívala rozvod s fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem, kam vyrazit v Turíně do restaurace, ale většina dotazů se točila právě okolo její nemoci, kterou prochází.

„Jsem stále v izolaci. Je to tady dlouhý. Ještě mě čeká asi deset dní v karanténě,“ prozradila Alena, která svůj stav v některém z dalších výstupů specifikovala. „Už je mi dva dny dobře. Bohužel jsem byla na druhém výtěru a jsem stále pozitivní. Podle italského zákona budu ještě dalších sedm dní v izolaci.“

Sympatická brunetka byla jako jediný člen domácnosti pozitivně testovaná. Její synové David Lee, Louis Thomas, dcera Vivienne Charlotte a partner Alessandro Nasi tak za ní nesmí. „Naštěstí jsem to chytla jen já. Jsem izolovaná. Kluci a Vivinka jsou za zdí s Alessandrem,“ říká Alena.

Období samoty snad brzy vystřídá čas setkávání s blízkými. Alena by se na Vánoce velmi ráda potkala se svou českou rodinou. „Doufáme, že se budeme moct vidět s našima nebo se ségrou, tak buď budeme v Česku, nebo oni přijedou za námi do Turína,“ těší se Alena Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám