Hlavní obsah
Článek

Zabalila kufry a utekla do tepla. Stále chladnější počasí, které u nás vládne, přinutilo Báru Mottlovou (37) odletět na pár dní za sluncem. Herečka a modelka kvůli vládním opatřením stále nemůže vykonávat svou profesi, a tak se rozhodla načerpat trochu energie u moře.

Už pár dní se tak sexy blondýnka sluní na plážích v Egyptě, kde je krásných 28 stupňů. „Je to neskutečná pecka. Hotel je skoro prázdný, takže pohodička. Opravdu není třeba se ničeho bát. Za pár korun a za pár hodin jsi u moře a v teple. Stejně doma nemůžu skoro nic. Nemůžu pořádně pracovat, divadla zavřený, natáčení odložený,“ svěřila se Super.cz Bára, která si dovolenou v zahraničí nemůže vynachválit.

A to i přes opatření, které na místě také jsou. „Ta česká covid zima je tak něco strašného, tady se taky dodržují nějaká opatření, ale cítím se naprosto svobodně. Najím se v restauraci, užiji si večerní program, žádné zafuněné roušky. Přemýšlím, že takhle strávím i vánoční svátky a Nový rok,“ svěřila se Bára, která si už také pomalu navozuje vánoční atmosféru.

Své svůdné tělo oblékla do pruhovaných červeno-bílých plavek a doplnila je čepicí Santa Clause. Nutno říct, že ta hrstka hostů, která je s ní v resortu, si pohled na Báru u moře musela užívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám