Hlavní obsah
Článek

S koncertováním má posledních pár týdnů utrum. Pavel Callta ale rozhodně nezahálí ani v nouzovém stavu, kdy nemůže zpívat před publikem. Vrhnul se do práce na videoklipu, který nově vypustil do světa. K natáčení dokonce přizval modelku a soutěžící poslední show Tvoje tvář má známý hlas Andreu Kalousovou (27).

„Videoklip na singl Ztrácím se jsme natáčeli na horách v místě zvaném Lysečinky. Námět mi vznikl v hlavě pár dní před natáčením. Našli jsme tam krásnou roubenku a paradoxně jsem na podobném místě natáčel i svůj úplně první videoklip na song Ve hvězdách. Hlavní roli ztvárnila Andrea Kalousová, se kterou se známe už několik let a před pár měsíci jsme se domluvili, že zrealizujeme videoklip,“ svěřil se Super.cz Callta.

Stejně jako další umělci, nemůže Pavel stále koncertovat. Čas v karanténě tráví nejvíce sportem v přírodě, s rodinou a ve zbylém čase se věnuje svým myšlenkám a tvorbě. „Když mám našetřeno a mám dobrý pocit třeba z nově napsaného nebo vydaného songu, tak rád cestuji a miluji moře a freediving. Většinou se rozhodnu večer a druhý den letím. Mám rád takový neplánovaný akce,“ svěřil se Super.cz zpěvák s tím, že v aktuální těžké situaci nad změnou povolání neuvažuje.

„Nepřemýšlím nad tím. V hudbě je stále kam se posouvat a dokud mi to píše a mám inspiraci na nový songy, tak se chci držet toho, co miluji, což je právě hudba,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám