Hlavní obsah
Článek

Bloggerka Breanna Lockwood (29) se léta pokoušela otěhotnět, a dokonce prodělala několik potratů. Po čtyřech letech plných marných pokusů si myslela, že se se snem stát se matkou bude muset rozloučit. Její maminka Julie (51) už se na dceřino utrpení nemohla dívat, a tak se nabídla, že jí miminko odnosí. A podařilo.

Julie si 2. listopadu porodila vlastní vnučku Briar Juliette. Breanna to oznámila na Instagramu, kde se podělila o roztomilý snímek dcerky.

„Máma byla během náročného porodu úžasná. Byla to velká oběť přivést nám na svět tenhle malý kousek nebe. Držím dceru v náručí a srdce mi překypuje láskou,“ rozněžnila se u příspěvku a doplnila, že jsou maminka i dcera v pořádku.

Julie mohla dceři splnit sen díky své výborné kondici. Nejprve ji sice kvůli věku pár lékařů odmítlo, ale nakonec je přesvědčily výsledky jejích testů. Julie vyznává zdravý životní styl a závodně běhá. Breanna se nechala slyšet, že je maminka v lepší kondici než ona sama. Těhotenství i porod tak naštěstí dobře zvládla.

Reklama

Další články

Načítám