Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) má za sebou těžký rok. Dominika Gottová (50) se musela nejen vyrovnat s odchodem tatínka, ale také řešila problémy v manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim. Zvažovaný rozvod si však nedávno rozmyslela a odcestovala zpět za svým mužem s tím, že vztah slepí dohromady.

Nic ale nešlo podle plánu a Dominika se rozhodla pro velmi nešťastné řešení. Chtěla svůj život předčasně ukončit. Naštěstí byl na místě její manžel. Gottová se nyní ozvala a popsala, jak na tom po pokusu o sebevraždu je.

„Děkuji za váš zájem, snažím se dát do pořádku. Byla jsem na dně, nic se v poslední době nedaří. Ale věřím, že bude lépe. Timo mě zachránil,“ svěřila Super.cz Dominika, která je stále ve Finsku s manželem.

Nebylo to poprvé, co Dominika uvažovala o dobrovolném ukončení života. „Byla jsem naprosto na dně a přemýšlela nad tím, že si vezmu život. Byla jsem venku z alkoholu a léků, ale počítalo se s penězi z turné na to, abychom zaplatili dlužný nájem, aby nás nevyhodili... A neměli jsme nic. Měli jsme pouze 5 euro (cca 135 korun) na den,“ uvedla v nedávno vydané knize Poslední roky s Karlem.

„Občas, když jsme nejedli, tak jsme měli 10 euro na den. Táta už nehodlal pomoci. Tak jsem si říkala: Buď umřu pomalu hlady a do toho nás vyhodí na ulici, anebo to urychlím a skočím pod metro. Ještě jsem si vyjížděla na internetu, jak je rychlá smrt skokem pod vlak nebo pod metro. Jestli je to okamžitě, v jaké rychlosti můžeš skočit, aby bylo jisté, že umřeš. Jestli to bolí, jestli je hrozba, že to člověk přežije a bude nadosmrti zmrzačený,“ popsala své nejtemnější myšlenky v knize.

Tak snad se jí začne brzy dařit lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám