Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtvrtá dvojice z reality show Svatba na první pohled, která se snaží zodpovědět otázku, zda je věda schopná najít recept na lásku, šla k oltáři se zpožděním. Veselku brand manažerky Simony a kurýra Radka zhatilo špatné počasí.

Na to, až si vymění sliby, se Simona i Radek velmi těšili. Nevěsta doufala v nezapomenutelný zážitek, ženich už večer před plánovaným obřadem plakal dojetím. „Jsem starej romantik,“ přiznal na kameru.

Hodinu před svatbou se ale bohužel přihnala bouře, která změnila plány, a obřad plánovaný venku pozdržela. Pár si tak na romantický okamžik musel počkat.

„Do projektu jsem se přihlásila, protože jsem v tom viděla možnost potkat partnera, který by měl být dle vědy ideální přímo pro mě. Jelikož jsem již delší dobu sama a na seznamování nemám moc čas, řekla jsem si, že nemám co ztratit,“ řekla Simona ke své účasti.

Radek měl podobné pohnutky. Přihlásit se do reality show ho přiměla zvědavost, zda mu věda bude schopná najít ideální partnerku.

První pár Natália a František už se sestěhovali do společného bytu, kde se snaží vylepšit svůj vztah, další dva páry jsou stále na svatební cestě. Štěpánka a Pavel v Řecku, Jana a René ve Slovinsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám