Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco její seriálové postavě bijí biologické hodiny na poplach, ve skutečnosti herečka Kristýna Frejová sice další dítě úplně nevylučuje, spíš už se ale pomalu začíná těšit na vnoučata.

„Kdybych potkala někoho, s kým bychom si mysleli, že chceme dítě, dovedu si to představit. Ale vzhledem k tomu, že kolem mě nikdo takový neprošel, si myslím, že mateřství už je za mnou,“ míní matka patnáctileté dcery Ráchel.

„Už si sebe umím představit jako babičku. Budu babička na pankáče, bude to bavit mě, mou dceru i to malé,“ plánuje představitelka lékařky v seriálu Sestřičky.

Ženám, které se pro mateřství rozhodnou ve vyšším věku, ale Frejová velmi fandí. Jak říká, každé ženské tělo je jiné a věk je jen číslo. „Některá matka je na dítě stará ve třiceti, a některá není v padesáti. Fyzicky ani psychicky. Mám vůči tomu velkou toleranci.“

Frejová také svěřila, že přestože se osobně neznají, měla prý velkou radost z Venduly Pizingerové (52), která před pěti týdny v osmačtyřiceti letech porodila syna Josífka. „Naprosto jsem nechápala negativní výkřiky,“ dodala herečka k hejtům, kterým prezidentka nadace Kapka naděje čelila po oznámení těhotenství.

Reklama

Další články

Načítám