Hlavní obsah
Článek

Zpívat ani hrát nemůže, a tak se rozhodla, že bude podzim trávit v přírodě. Leona Machálková (56) zabalila kufry a odjela za Prahu na chalupu, kde se synem Arturem tráví nouzový stav. A jak si období, kdy se nemůže naplno věnovat své profesi, zpříjemňuje?

„Na chalupě trávím momentálně více času než obvykle. Syn si sbalil v Praze počítač a může tak absolvovat online výuku i tady,“ svěřila se Super.cz Machálková, která trávila většinu času mimo město i během jarního nouzového stavu. Stejně tak i před pár měsíci jí dělal společnost syn Artur, ze kterého už je pořádný chlap.

Před publikum už pár týdnů nemůže, když má ale chuť pustí se do zpěvu i doma. „Denně vařím, věnuji se pracím na zahradě a ráda vyrážím také do přírody, ať už na kole nebo si zaběhat. Mám tady piano, tak si můžu zahrát a zazpívat,“ svěřila se zpěvačka, která popsala, jak se v těžké době snaží relaxovat.

„Dost času je i na knížky a třeba také stolní hry i s mým tátou. Občas zajdeme do lesa a stále nacházíme i houby,“ dodala zpěvačka, která jež tráví čas se svými blízkými.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám