Hlavní obsah
Článek

Krásnou novinkou potěšila nejen své fanoušky, ale i kamarády Kristýna Janáčková. Půvabná herečka, známá ze seriálů Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů, je těhotná. Požehnaný stav se jí podařilo tajit několik měsíců a nyní už se může chlubit krásným rostoucím bříškem.

„Už je tomu několik měsíců, co píšu deníky nejen pro Luise, ale i pro naše Mimi. Je to tak. Luis už teď je skvělej brácha a my se společně s ním nesmírně vesmírně těšíme na ten náš zázrak. Děkujeme ti za to, že sis k nám cestu našlo, dítě naše! Milované jsi už dávno, tak ať jsi i zdrávo! My šťastní jsme,“ pochlubila se Kristýna na sociální síti.

Přírůstek do rodiny čeká s partnerem Michalem Škrabákem. Doma už dělá švagrové Ani Geislerové radost prvorozený syn Luis Frederik, kterého herečka přivedla na svět v únoru 2014. Ke krásné zprávě jí okamžitě gratulovali nejen fanoušci, ale i kolegové. „Týnko, gratuluju. Moc ti to sluší,“ napsala Sandra Pogodová. „Velká gratulace! To mám obrovskou radost! To je nejvíc,“ napsala Jana Bernášková. „Nejkrásnější zpráva! Moc gratuluju a těším se na ten zázrak,“ dodala Lenka Zahradnická.

Reklama

Další články

Načítám