Hlavní obsah
Článek

Herečka Jessie Cave (33) možná pořád vypadá jako studentka z Harryho Pottera, ale už je trojnásobnou maminkou. Minulý měsíc přivítali s partnerem Alfiem Brownem syna Abrahama a herečka se ho nemůže nabažit.

Jessie se podělila se sledujícími o video, jak synka kojí. Na jejím instagramovém profilu se to pak hemží snímky jejího nejmladšího. Fanoušky dostala fotka nejstaršího syna Donnieho (6), jak drží v náruči malého brášku.

S partnerem má představitelka Levandule Brown ještě tříletou dceru Margot. Dokonce přiznala, že se s otcem svých dětí v minulosti na čas rozešla.

„Naučila jsem se, že s dětmi moc pracovat nezvládnete. Když jsou miminka, tak možná, ale později to nejde. Jsem na nohou prakticky celý den. Moje máma je skvělá, hodně mi pomáhá. Nějaký čas jsem s ní a se sestrou žila. Alfie a já jsme se rozešli, když bylo Margot deset týdnů,“ přiznala.

Není tajemstvím, že pár počal prvního syna během sexu na jednu noc a šlo o náhodu. Od té doby spolu zůstali, i když si už párkrát dopřáli pauzu.

Reklama

Další články

Načítám