Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zabalila kufry a odletěla za teplem. Veronika Kašáková (34) se rozhodla, že po zdravotních komplikacích spojených s koronavirem, kterým si prošla, vypne u moře. Těhotná modelka se svým přítelem Milanem vyrazila do exotiky, kde hodlá v 7. měsíci těhotenství relaxovat.

„Nezlobte se vážení, po pečlivém zvážení, jsme se rozhodli strávit pár dní v teplých krajích, svěřila se Kašáková, která trávila velkou část října doma v posteli, a to s teplotami, bolestmi hlavy a dalšími příznaky, jakým byla ztráta chuti nebo čichu. Aktuálně modelka v pořádku a poté, co měla negativní testy, se rozhodla změnit prostředí.

„Abychom předešli komentářům či dotazům, tak vypisuji hromadně, že nemoc covid-19 jsme prodělali, nyní jsme v pořádku a podle 2. testu negativní. S protilátkami v těle bychom měli být nějaký čas i imunní. Po skončení naší karantény nám byla většina práce zrušena a po konzultaci s paní doktorkou i pojišťovnou se naše cesta jeví jako bezpečná, a tak věříme, že svým chováním nikoho neohrožujeme a že jsme všechna rizika správně vyhodnotili,“ svěřila se těhotná modelka, která je vděčná za to, že si s rostoucím bříškem mohla letos poprvé odcestovat k moři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám