Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí si pamatují, jak v roce 2015 zářila na parketu taneční show StarDance. Martina Marková soutěžila po boku herce Marka Taclíka a patřila tehdy ke špičce latinskoamerických tanečnic u nás. Sexy brunetka začala postupně utíkat k jinému sportu a v poslední době se naplno věnuje fitness.

Nutno říct, že dnes byste Martinu na ulici jen těžko poznali. Odhodila dlouhou tmavou hřívu a stala se z ní blondýnka. A nejen to. Taneční střevíce vyměnila za činky a může se chlubit luxusní pevnou figurou. Výsledky dřiny ve fitness se nyní rozhodla zdokumentovat.

„Ještě před vypuknutím nouzového stavu jsem nafotila sérii snímků. Vše vznikalo pod Trojským mostem a za objektivem stál můj přítel,“ svěřila Super.cz Martina k odvážným fotkám v body.

„Nejen při, ale i po focení jsme se celkem nasmáli. Musela jsem si sundat kalhotky, které byly pod body nakonec nevhodné. Šňůrky neustále vykukovaly, a i barva byla jiná. Rychle jsem si je sundala a strčila do kapsy od mikiny mého přítele, kterou mi dal, abych mezi záběry nemrzla. Partner o tom nevěděl a já na to později nějak zapomněla,“ usmívala se Martina, která svému partnerovi nevědomky způsobila trapnou chvíli.

„Mikinu si vzal druhý den na sebe na další focení. Když bylo nutné vyřešit rekvizity a vyběhli s klientem do obchodního centra, sáhnul si do kapsy a nahmatal nějaké šňůrky v domnění, že si vytahuje a nandává roušku. Tak zmatený pohled kolemjdoucích prý asi dlouho nezažije,“ dodala Martina se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám