Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Johnny Depp (60) prohrál soud s britským deníkem The Sun, jenž ho v minulosti označil za “násilníka, který mlátil manželku“. Hercova exmanželka Amber Heard (37) byla v procesu klíčovou svědkyní deníku.

Po shlédnutí důkazů, které zahrnovaly fotky a videa, soudce shledal, že Depp exmanželku během šestiletého turbulentního vztahu několikrát fyzicky napadl. Rozhodl tak ve prospěch vydavatelství News Group Newspapers, která The Sun vlastní.

Ačkoliv byla Heard během procesu několikrát přistižena při lži, obvinila Deppa minimálně ze 14 napadení, soudce uznal 12 z nich za pravdivá. Pro oblíbeného herce je to velká prohra, která ho bude stát minimálně 120 miliónů korun. Může mít také vážný dopad na jeho reputaci a kariéru.

S exmanželkou ho však čeká ještě jeden soud v USA. Depp Heard žaloval za esej, kterou napsala pro Washington Post o domácím násilí. Ačkoliv v ní Deppa nejmenovala, bylo jasné, o koho se jedná. Johnny ji proto žaloval za pomluvu.

Těsně před rozvodem Heard Deppa osočila z domácího násilí, následně však obvinění stáhla. Od roku 2016 se objevilo několik důkazů, včetně nahrávek, fotek a videí, které dokazují, že měl pár velmi toxický vztah plný násilí, které často iniciovala sama herečka. Depp přiznal, že během vztahu pil a užíval drogy, násilí vůči manželce však popírá a tvrdí, že to ona fyzicky napadala jeho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám