Hlavní obsah
Článek

Svatba jako z pohádky sice navodí tu správnou romantickou atmosféru, ale teprve následující společné týdny ukážou, jak moc (ne)šťastnou ruku měli odborníci při párování účastníků reality show Svatba na první pohled.

První oddanou dvojicí jsou fotograf František a zdravotní sestra Natália. Své ano si řekli ve vile pod Pražským hradem a následně odjeli na svatební cestu na Zanzibar. Tam se stal první průšvih jejich manželství, novomanžel ztratil snubní prstýnek, při výletu na člunu mu uplaval, když ponořil ruku do vody. „Celý den si s ním hraju a teď mi ho vzala voda,“ řekl smutně, zatímco jeho žena situaci glosovala: „Strkal jsi tam špatnou ruku.“

Svatba na první pohled je televizní sociální experiment, který spojuje lidi na základě psychologických a biologických testů. Párování proběhlo kromě jiného například tak, že si účastníci čichali k použitým tričkům.

„Pokud je pro nás partner biologicky vhodný, musí nám vonět. To, že si dva voní, znamená, že jsou imunologicky odlišní. Mohou proto zplodit silné potomstvo, které bude mít silnou imunitu a bude schopné úspěšně bojovat proti různým chorobám, patogenům, virům a podobně,“ uvedla DNA expertka doktorka Jaroslava Babková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám