Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Slunečná vídáme herečku Denisu Nesvačilovou (32) již několik večerů jako Karolínu, dívku z děcáku, která pořádně zamíchá dějem. A maskérky s ní nemají moc práce, protože se rozhodli nekrotit její bujné zrzavé kudrny. To prý nezvládne ani ona sama.

"Když mám možnost dostat se do péče profesionálů, nechám si vlasy narovnat a uhladit. Sama to doma nezvládnu a hrozně bych se do toho zamotala. Jsem spokojená s tím, co mám, což jsou krásné husté vlasy, ale je fakt, že je mám takhle pořád a nesvedu si je narovnat sama," svěřila.

"Vím, že byste mohli říct, že by se to se žehličkou zvládnout dalo. Ale mám vlasů fakt hodně a jsou opravdu hodně kudrnaté, takže je to peklo," míní herečka, která se v soukromí ani moc nelíčí. "Stačí mi to natáčení, normálně chodím nenalíčená a v drdůlku, takže vypadám, že je mi dvanáct," směje se půvabná zrzka.

Povídali jsme si i o soukromí. Už tři roky žije se zpěvákem Honzou Melíškem, ale podle ní není čas na to posunovat vztah někam dál. "Tahle doba podle mě nepřeje nějakým svatbám a ani děti bych do ní zatím přivést nechtěla. Radši počkám, až se to uklidní," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám