Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Pavlína Ďuriačová si užívá první těhotenství. Radostnou novinkou se pochlubila začátkem září a místo zpívání v divadle je už nějakou dobu doma. My jsme nastávající maminku, která v posledních letech výrazně zhubla, vyzpovídali.

„Jsme skoro na konci 6. měsíce těhotenství, váha jde samozřejmě nahoru. Podle mě má náš klučina už tak 6 kilo, jinak to není možný,” práskla pro Super.cz zpěvačka v jedné větě i to, že čekají s manželem Markem syna. „Marek mě drží nad vodou a podporuje. Cvičí se mnou, čteme si odbornou literaturu, čeká s rukou na bříšku, až se malej pohne, nechybí na žádném vyšetření,“ poslala chválu na adresu svého manžela.

Zpěvačka se i přes to, že je neustále doma, snaží udržovat ve formě. „Snažím se každý den chodit na procházky, abych se udržovala alespoň trochu v kondici, ale je to nějak čím dál náročnější,“ posteskla si Pavlína. „Jsem ale naštěstí obklopena rodinou a skvělými kamarádkami, které mi pomáhají, poradí a udržují mě v klidu, protože ten strach je někdy šílený,“ popsala své pocity prvorodičky zpěvačka.

„Třeba, když se malej někdy i 3 dny nepohne. Je fakt, že věta mé kamarádky Marty, že od teď už budu vystrašená celý život, mi na optimismu nepřidává,“ posteskla si Pavlína, která by se ráda, co nejdříve vrátila na divadelní prkna.

„Divadlo mi chybí strašně moc. Nejvíce jsem se těšila na představení Muž se železnou maskou, kde si těhotenské bříško také užiji. Škoda. Nicméně strach o moje zdraví a zdraví toho zlobidla v bříšku je mnohem větší. Zažila jsem si těhotenskou rýmu, a tedy musím říct, že zvládnout tak banální záležitost bez léků, je nadlidský zážitek. Nedovedu si představit prát se teď s něčím horším,” dodala závěrem zpěvačka, která přijala roli v připravovaném muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám