Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Výměna manželek častokrát pomůže párům překonat krizi, mnohdy se manželé přihlásí, aby si vyzkoušeli naprosto odlišný způsob života a vypadli ze stereotypu. Stejně tak tomu bude i v rodinách u Hany a Zuzany.

Hana (33) žije s partnerem Lukášem (31) a dětmi Adamem (13) a Natálií (14) v útulné roubence uprostřed přírody. Naopak druhá maminka Zuzka (33) je zvyklá na ruch města a je obklopená samými muži. S o tři roky mladším Martinem vychovává syny Jirku (16), Dominika (13) a Patrika (8).

To, co je pro jednu rodinu naprosto automatické, může být pro druhou zcela neznámé, na což právě Zuzka ve své náhradní rodince narazí. Nedokáže se smířit s faktem, že děti Adam a Natálka nejsou zvyklí jíst svačiny. V jejich domácnosti jsou zavedeny pouze snídaně, obědy a večeře.

„Nám vždycky mamka říkala, počkejte si do oběda nebo do večeře, takže já jsem zvyklej,“ svěřil se na kameru Adam.

Pro Zuzanu jsou takové stravovací návyky nepřípustné. „Já nechápu, jak mi může čtrnáctiletá holka říct, že je zvyklá na to vydržet mít hlad,“ diví se náhradní maminka, která se ihned po změně režimu pokusí dětem jídelníček zlepšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám