Hlavní obsah
Článek

Herec Ryan Gosling (31) začal brát hodiny baletu. A jde mu to. Umělecký tanec mu ale nepředepisuje žádná z jeho nových rolí, s baletní mistryní si dává schůzku v zrcadlovém sále jen z vlastního zájmu. Balet je teď pro Ryana velkou vášní. A podle učitelky mu tento druh umění jde nadprůměrně dobře.

„Nechodí na balet kvůli přípravě na roli. Chtěl se balet prostě naučit. Řekl mi, že ho miluje. Je to zábavné, protože on je opravdový borec. Klidně přijde v šortkách na basketbal, chytne se tyče a jde na to!“ prozradila Ryanova soukromá baletní mistryně Jaclyn Behtan.

Balet přitom pomáhá Goslingovi v jeho dosud největším sportovním koníčku – basketbalu. „Jeho otáčky se velmi zlepšily a také lépe skáče,“ tvrdí Behtan.

Hollywoodský herec má prý přitom velké množství koníčků, protože se tak vyhýbá depresím a drogám. „Herci chodí na večeře a cvičí Pilates. A pak užívají drogy. Kdyby měli na zahradě hromadu kamení a každý den ji přenesli z jedné strany na druhou, byl by Hollywood mnohem šťastnějším místem,“ míní Gosling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám