Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před dvěma roky ze seriálu Modrý kód, nyní Sestřičky, odcházel, měl k tomu Marek Němec několik důvodů. „Neměl jsem čas na nic jiného, týdně jsem se učil kvanta textu a řekl jsem si, že bude dobře, když odejdu v nejlepším. A taky jsem si nechtěl zvyknout na peníze, chtěl jsem zkusit žít skromně,“ vysvětlil seriálový doktor Hofbauer.

Charizmatický lékař se ale dostal pod kůži nejen divačkám, které psaly o jeho návrat, ale také samotnému Markovi. Ten se tak po dvou letech opět postavil před kameru.

Jako jednu z prvních Němec natáčel scénu výbuchu

Marek Němec

Natáčení si užívá, role mu sedla, a stejně tak kolegové. Jen lituje, že v současné koronavirové situaci plášť obléká jen naoko. „Věřte mi, že bych teď byl radši opravdovým doktorem a pomáhal někde skutečně,“ uvedl herec a své fanoušky vyzval k zodpovědnosti a ohleduplnosti.

Veřejně také vzdal hold zdravotníkům v první linii. „Jste sekáči a nenecháme vás padnout,“ vzkázal Němec, který je také připravený přiložit ruku k dílu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám