Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sandra Nováková (42) se před několika dny svěřila, že je pozitivní na koronavirus, od té doby se po ní ale slehla zem a nedala o sobě vědět. Fanoušci se začali o herečku pochopitelně bát. Hvězda seriálu Sestřičky a Modrý kód se po šesti dnech ozvala na svých sociálních sítích.

„Přestože jsem měla štěstí na relativně lehký průběh, i tak mě nemoc připoutala na šest dní k posteli a byla jsem vděčná za Vojtovu pomoc,“ vysvětlila Sandra na Instagramu a složila poklonu svému partnerovi a otci synka Mikuláše.

„Nedovedu si představit, že by to postihlo moji sedmdesátiletou mámu, která žije sama a má rozedmu plic. Proto bych chtěla apelovat na všechny, kteří Covid ještě pořád z různých důvodů podceňují, aby na chvilku upozadili svoje rozhořčení a upozadili svoji vlastní pohodlnost,“ vyzývá herečka své fanoušky.

Po vlastní zkušenosti s covidem se rozhodla veřejně vyjádřit a varovat ostatní především kvůli lidem, kteří mají slabou imunitu a nemoc by nemuseli zvládnout tak lehce jako zdraví a silní jedinci.

„Prosím, chovejte se zodpovědně, omezte svoji “svobodu”, noste roušky a omezte kontakty na minimum. Opravdu je teď potřeba zabrat. Svou zodpovědností pomůžete přetíženému zdravotnickému systému a hlavně ohroženým skupinám,“ dodává kráska.

Reklama

Další články

Načítám