Hlavní obsah
Článek

Když Jennifer Lopez (54) něco dělá, dělá to pořádně. Tentokrát nechala své pověstné křivky zvěčnit pro Billboard a výsledkem jsou snímky, z nichž vám spadne čelist. Ve vkusných svůdných pózách vyniklo především její božské pozadí.

Jennifer se v rozhovoru rozpovídala o projektech, které ji čekají v příštím roce. Chystá se uvést film Marry Me, v němž si zahrála po boku Owena Wilsona a zpěváka Malumy. S druhým zmiňovaným mají na svědomí i soundtrack k filmu.

„Album bylo náročné, protože jsem nepsala desku pro JLo, ale pro příběh. Zatímco jsem byla na turné, poslouchali jsme s tvůrci na stovky písní, abychom vybrali osm nebo sedm,“ prozradila. Na soundtracku pracovala během loňského turné It´s My Party.

Loni toho stihla opravdu hodně, jen co je pravda. Zato letos se kvůli pandemii zrovna nepřetrhne, a tak si naplno užívá chvilky strávené s rodinou. S dvojčaty Emme a Maxem, snoubencem Alexem a jeho dcerami Natashou a Ellou.

„Být doma s dětmi je pro mě opravdu výjimečné. Můžeme dělat věci, které jsme nikdy nedělali. Umělci, kteří často vystupují, mají největší strach z toho, že pokud přestanou, zmizí na věky. Ale není to tak. Měli bychom si víc věřit a udělat si čas na věci, které jsou pro nás důležité, jako je rodina,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám