Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chybou technika přišel režisér Filip Renč (58) o celodenní práci, která se dá vyčíslit na milión korun. Nezálohovaný materiál z pátečního natáčení totiž technik nedopatřením vymazal. A to je opravdu velmi nepříjemné. Nejen, že by se vše mělo natočit znovu, ale herci, včetně Dagmar Havlové (71), budou muset dostat znovu zaplaceno.

"Bude to náročné organizačně i finančně. Točilo se na soudu se spoustou herců," postěžoval si deníku Aha režisér Filip Renč. "Musel by se posunout natáčecí plán a sehnat v jeden den znovu všechny herce. Oni jsou přitom pracovně velmi vytížení. Znovu by se musely platit honoráře hercům a štábu a pronájem prostor, které jsou ale málokdy volné," vypočítal.

Renč vidí jen malou naději, že by se dala chyba napravit bez finančních ztrát. "Existují technologie, díky kterým by se snad dala smazaná data obnovit. Naši technici na tom teď pracují a do dvou dnů bychom měli znát ortel," doplnil Renč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám