Hlavní obsah
Článek

Michaela Badinková (45) patří mezi herečky, které preferují přirozenost. Na péči o pleť i své tělo zevnitř si dává záležet, díky tomu se může pyšnit bezchybnou vypnutou pletí. Není proto divu, že se nebojí ukázat „nahá“ i před svými fanoušky.

Sociální sítě rozhodně nezásobuje načančanými selfie snímky, raději se ukáže neupravená doma u plotny a nestydí se za realitu. Jednu takovou momentku poslala i s pozitivním vzkazem ostatním maminkám, které taktéž zůstaly doma s dětmi, jimž se kvůli koronaviru uzavřely školy. „Tak a jsme opět v plné polní! Upečené muffiny, rybka s bramborem a květáková polévka. Už jenom on-line výuka, nakoupit, vyprat, uklidit. Dámy, holky, děvčata my to dáme!“ povzbuzuje Míša s vařečkou v ruce své fanoušky.

Přestože si v práci užije profesionálního make-upu až až, vizážisté se snaží udržovat její decentní image i v seriálech. S velmi lehkým make-upem se dříve objevovala v Ulici jako učitelka Lenka Drápalová, žádné vrstvy šminek na sobě nemá ani jako doktorka Alena Mázlová v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám