Hlavní obsah
Článek

Díky profesi herečky prochází Sabina Laurinová (51) změnou vizáže pravidelně. V soukromém životě si na to nepotrpí, a naopak je ráda, když může své pleti i vlasům dopřát odpočinek. Naposledy změnila image kvůli roli, ve které ji už několik let vídáme na televizní obrazovce, a kde se z blondýnky stala krátkovlasou brunetou.

„Velká změna přišla se seriálem tehdy Modrý kód, dnes Sestřičky Modrý kód. Ale to byla příznivá změna i vzhledem k věku, roli a tak dále. Nikdy jsem starosti, rozvody a další situace neřešila tím, že bych zaběhla ke kadeřnici a nechala se ostříhat. To ani nešlo, protože jsem třeba zrovna natáčela a takovou změnu jsem měla zakázanou,“ prozradila herečka Showtimu.

V dospívání si na obličeji vytvořila pořádnou neplechu, a od té doby si na zkrášlování svépomocí dává pozor. „V páté třídě jsem si z nudy, nervozity, nevím proč, vytrhávala během hodin obočí. A to získalo nepěkný tvar. A docela dlouho to dorůstalo, což byl trapas,“ přiznává Laurinová.

V pohádce Z pekla štěstí, kde ztvárnila namyšlenou následnici trůnu Eufrozínu, byla v kostýmu princezny okouzlující, ale jen málokdo ví, že ji vizáž z pohádky poznamenala na další dva roky. Kvůli příčesům jí totiž kadeřníci museli obarvit i její vlastní vlasy.

„Měla jsem je úplně žluté a vypadala jsem trochu jako ilustrace Heleny Zmatlíkové, ta malovala holčičky přesně s tím odstínem žlutých vlasů. V pohádce to vypadalo nádherně, já ale ještě další dva roky vypadala jako slunce. Fakt to trvalo tak dlouho, než jsem se zbavila žlutých odstínů,“ vzpomíná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám