Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Hana Mašlíková (41) před dvěma měsíci opustila manžela Andrého poté, co se dozvěděla o jeho návštěvě strip baru.

Tvrdila, že nejde o rozmar a rozchod s otcem jejího syna Andreáska je definitivní. Rodinnou krizi sdílela i na sociálních sítích a se synem se odstěhovala ke svým rodičům.

Nyní je vše jinak a došlo k velkému návratu. Hanka je i se synem zpět ve společném domě, který si manželé pořídili za Prahou. "Vše jsme si vyříkali. Neustále kolem nás chodily pomluvy, mně se donášely informace o Andrého nevěrách a totéž jelo z druhé strany. André byl pořád konfrontován zase s mými údajnými nevěrami. Sama jsem byla šokována, kolik lidí nám náš vztah nepřálo," svěřila Super.cz Mašlíková.

"Bylo potřeba si společně o všem promluvit s klidnou hlavou. Přiznávám, že se mnou to lehké není. Jsem horká hlava a často reaguji velmi impulzivně. A následkem toho byl i můj tehdejší status na sociální siti. Jsme manželé, jsme máma a táta a máme dokonalého syna. A jsem ráda, že jsme zase rodina," uzavřela Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám