Hlavní obsah
Článek

Denisa Nesvačilová (32) se poprvé objeví v seriálu Slunečná. Zrzavá herečka se ještě předtím, než vůbec začala natáčet, stala terčem nenávistných diváckých reakcí, protože se někteří diváci obávali, že by její postava Karolíny, ohrozila vztah Janka (Marek Lambora (28)) a Týny (Eva Burešová (30)).

Hned poprvé, když se Nesvačilová v seriálu objeví, zachrání Janka, který píchl kolo u auta a ona mu jej hbitě vymění. Na ukázku se podívejte ve videu.

Denisina postava Karolíny vyrůstala v dětském domově, a když z něj musela odejít, adoptoval si ji pan Popelka. Tak se dostala na Slunečnou a vyrůstala zde jako třetí sestra Popelkovic. Pak Karolína sbalila věci a zkoušela štěstí v Irsku jako zdravotní sestra.

„No a jednoho dne nastal čas se vrátit na statek, aby splatila své dluhy,“ naznačuje svůj vstup do oblíbeného seriálu herečka. Nesvačilová se tak coby Karolína nastěhuje na statek a její nezkrotná povaha rozvíří místní stojatou vodu.

„Karolína je barevná. Není ani hodná, ani zlá. Baví mě. Má svoje temné stránky, a to má každý člověk,“ řekla o své roli Nesvačilová. Jejími spoluhráči budou nejen Eva Burešová a Lucie Polišenská, ale i hospodyně Běta v podání Ivy Hüttnerové.

„Nikdy jsme se neviděly. Je na mě moc hodná a hezky se mi s ní povídá, o všem. O pejscích, o zahradě, o chlapech. Z ní jde hrozně hezké lidské teplo. A navíc mi řekla, že miluje můj hlas,“ směje se seriálová Denisa, které hned při prvním setkání padne do oka Janek Linhart.

„Tak víte, je to mladá holka a moc možností na té vesnici není. Všichni tedy zpozorní a logicky se to kolem Denisy bude mlít. A to je fajn, to se hraje dobře,“ přiznává Denisa Nesvačilová, která se na práci s Markem Lamborou těšila. Tak snad jí to diváci odpustí…

Reklama

Další články

Načítám