Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už fanoušci bohužel očekávali, premiéra dokumentu o Karlu Gottovi (†80) musela být kvůli opatření proti šíření koronaviru podruhé odložena. A to nejen u nás, ale i na Slovensku.

„S lítostí vám musím oznámit, že vzhledem k novým opatřením, která dnes u nás byla zavedena s platností od 12.10., jsem nucena slavnostní premiéru i distribuci filmu Karel odložit na neurčito nejen u nás, ale i na Slovensku,“ informovala vdova po zpěvákovi Ivana Gottová (48).

Oficiální trailer filmu Karel

Na Slovensku to však není kvůli opatřením, ale proto, aby byl film uveden v obou zemích současně.

„Karel byl vždy srdcem česko-slovenský zpěvák a celý život vystupoval se stejnou radostí jak v Čechách, tak i na Slovensku. Film Karel si proto zaslouží, aby byl slavnostně uvedený v obou zemích současně a podle možností za příznivější situace. Věřím, že to slovenští příznivci pochopí,“ dodala vdova po Gottovi s tím, že jí je to moc líto.

„Velmi mě to mrzí, chtěla jsem vás v této těžké době filmem Karel potěšit a povzbudit, ale nedá se nic dělat. Jak víme, situace je vážná a zdraví všech lidí je na prvním místě! Upřímně doufám, že bude brzy příležitost vám film představit. Přeji vám všem pevné zdraví, pevné nervy a pozitivní mysl,“ uzavřela Ivana Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám