Hlavní obsah
Článek

O Suzanne Somers (73) alias Carol z Kroku za krokem je v posledních letech slyšet hlavně ve spojitosti s jejími nahými snímky nebo sexuální vitalitou. Legendární herečka se však nyní ozvala fanouškům na Instagramu s o něco smutnější zprávou.

S manželem Alanem Hamelem (84) spadli ze schodů a Suzanne musela na operaci. Somers se přitom stále zotavuje po zlomenině kyčle, kterou si způsobila minulý rok.

„Alan a já jsme nešťastně spadli ze schodů u nás doma. Příšerná bolest vůbec neustávala, ani po panácích tequily. Při rentgenu jsme zjistili, že mám vyhřezlé dva obratle, které mi tlačily na nervy. To způsobovalo tu hroznou bolest,“ popsala.

Dodala, že podstoupila operaci, která ji dala do kupy. Nyní ovšem musí odpočívat, a tak nebude na sociálních sítích tolik aktivní, jak upozornila fanoušky.

Suzanne oslavila své loňské narozeniny nahým snímkem v trávě, a dokonce se nechala slyšet, že až za rok oslaví 75, chtěla by pózovat pro Playboy. Kromě toho se také dušovala, že jsou s manželem stále sexuálně aktivní. Skvělý sex si prý užívají i dvakrát denně. Nezbývá než doufat, že jsou u toho dostatečně opatrní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám