Hlavní obsah
Článek

Je to 22 let, co je Jason Isaacs (57) čistý. Představitel Luciuse Malfoye v Harrym Potterovi byl v minulosti závislý na alkoholu i drogách. Na sociálních sítích se podělil o snímek s manželkou z doby těsně předtím, než začal abstinovat. S Emmou Hewitt, s níž má dcery Lily (19) a Ruby (15), je ženatý 19 let, jsou spolu ovšem déle.

„Moje krásná žena Emma a já v září roku 1998. Vypadáme celkem šťastně, ale nebyli jsme. O tři týdny později, 5. října, jsem poprvé vydržel 24 hodin bez alkoholu a drog. Snažil jsem se o to dekády, ale byl jsem vždycky až moc chytrý, moc schopný, moc úspěšný na to, abych to dokázal,“ rozepsal se v popisku fotky.

„Až když jsem si přiznal, že potřebuji pomoc, se mi změnil život. Díky všem feťákům a alkoholikům, co mě kdy podrželi. Mám vás všechny rád, speciálně vás, co jste šílení. Což je většina,“ poděkoval a na Twitteru později dodal, že si k úctyhodnému výročí rozhodně nezaslouží gratulace.

„Prosím vás, negratulujte mi a neříkejte, že jste na mě pyšní. Jsem a vždy jsem byl sám o sobě neschopný. Pýcha je to nejhorší.“ uzavřel s tím, že jeho post ovšem mohou fanoušci sdílet s někým, kdo je zoufalý a potřebuje pomoc.

Isaacs přičichl k alkoholu už jako dvanáctiletý. Tehdy se poprvé opil, s kamarády vypili celou láhev whiskey. V 16 pak začal svou “milostnou aféru“ s drogami, jak popsal pro Big Issue.

Reklama

Další články

Načítám