Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe finalistky nového ročníku České Miss. Tentokrát jich porota vybrala čtrnáct, ale zřejmě nejde o konečné číslo. Pořadatelé dívky budou sledovat až do závěrečných příprav a čtyři z nich soutěž zřejmě ještě opustí. Letos konečně bodovala také řada blondýnek, rovnou pět. Už nyní víme, že osm dívek je nezadaných.

Nejnižší finalistka měří 171 centimetrů, nejvyšší kráska má 180 centimetrů. "Všechny holky jsou krásné, milé, šikovné, a hlavně to jsou bojovnice. Ani po celém náročném semifinálovém dni neukázaly únavu a nezmizel jim úsměv na tváři. Už teď se těším na spolupráci s nimi a celou přípravu na finálový galavečer," prozradila ambasadorka České Miss Eliška Bučková.

Adéla Návojová, Barbora Siváková, Karolína Šmelková, Nela Slivková, Lucie Kudová, Anna Benešová, Adéla Štroffeková, Natálie Novosadová, Lucie Pejčochová, Daniela Němečková, Hana Dědková, Klára Pavlíková, Michaela Vlasáková a Tereza Lojkásková. To jsou finalistky České Miss 2021. Na to, jak se nám představily, se podívejte na videu. Finále soutěže se bude kvůli pandemii koronaviru konat až příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám